جزیره کامپیوتر

روزنه ای به دنیای کامپیوتر

بالا بردن سرعت اینترنت با یک دستور کاملا ساده

 در ويندوز XP Pro درحالت پيش فرض Packet Scheduler سيستم را به 20 % از پهناي باند يك اتصال به اينترنت محدود مي كند. يعني اگر شما اين تنظيمات را تغيير ندهيد قادريد از 20 درصد پهناي باند اتصالتان به اينترنت بهره ببريد. 
براي اينكه بتوانيد از 100 درصد پهناي باندتان استفاده كنيد و سرعت بالاتری را در اتصال به اينترنت تجربه نماييد، مراحل زير را انجام دهيد : 

1.Run را از منوي Start اجرا كنيد. 
2. در Run عبارت gpedit.msc را تايپ كرده و OK را كليك كنيد. 
3. منتظر بمانيد تا Group Policy اجرا شود. 
4. در بخش Local Computer Policy و زير Computer Configuration گزينه Administrative Templates را گسترش دهيد. ( با كليك بر روي علامت + كار آن انجام دهيد ) 
5. در ليست باز شده گزينه Network را نيز گسترش دهيد. 
6. حال در اين ليست Qos Packet Scheduler را انتخاب كنيد. 
7. به گزينه هايي كه در سمت راست ظاهر مي شوند دقت كنيد. 
8 .بر روي Limit reservable bandwidth كليك راست كرده و Properties را كليك كنيد. 
9. پس از اينكه پنجره Limit reservable bandwidth Properties باز شد در برگه Setting و در زير Limit reservable bandwidth گزينه Enabled را انتخاب كنيد. 
10. مشاهده مي كنيد كه با انتخاب آن در روبروي Bandwidth Limit مقدار پيش فرض آن يعني 20 درصد به نمايش در مي آيد. 
11.به جاي عدد 20 مقدار 0 را تايپ كرده و OK را كليك كنيد. 
12.حال به Connection كه به وسيله آن به اينترنت وصل مي شويد رفته و بر روي دكمه Properties كليك كنيد. 
13.به برگه Networking برويد و دقت كنيد كه Packet Scheduler فعال باشد (تيك كنار آن مشاهده شود). 
14. اين پنجره را OK كنيد. 
15.كامپيوتر خود را Restart كنيد. 
اين کار را می توانيد با نرم افزارهاي قدرتمند بهينه سازی ويندوز مثلTuneUp Utilities خيلی سريعتر و راحتر انجام دهيد.v 
برای بازگشت به حالت پيش فرض هم می توانيد مسير فوق را دنبال کرده و بجای 0 عدد 20 را قرار دهيد.

+ نوشته شده در  پنج شنبه 2 آذر 1391ساعت 9:11  توسط بهمن قرائی مقدم 

اپدیت نود 32

   2012.11.22 ( پنجشنبه 2 آذر 1391) 

(virus signature database version : NOD32 – v.7717 (21 November

 

 

Username: TRIAL-76457068
Password: dd6vcp44n6

Username: TRIAL-76457071
Password: tjvth5r6vu

Username: TRIAL-76457080
Password: 2bas8dhrm8

Username: TRIAL-76457082
Password: smauej84kd

Username: TRIAL-76457083
Password: ef4per8uux

Username: TRIAL-76457085
Password: dba5ruknhp
+ نوشته شده در  پنج شنبه 2 آذر 1391ساعت 9:10  توسط بهمن قرائی مقدم 

ويستا به زبان مايكروسافت

 سرويس اخبار خارجي ايتنا - هر زمان كه سيستم عامل، ابزار و يا امكانات جديدي از جانب مايكروسافت متولد مي‌شود، كنفرانس توسعه‌دهندگان حرفه‌اي مايكروسافت يا MS PDC براي معرفي آن برگزار شده، و با توقف نمايشگاه‌هاي COMDEX، اهميت بالايي يافته است. PDC مخصوص ويستا نيز در 13 سپتامبر سال جاري و در لس‌آنجلس برگزار شده است. چكيده‌اي از سخنان و نمايش گيتس و همراهان او را در ادامه مي‌خوانيد.
به اعتقاد بيل گيتس، آسودگي، وضوح و ارتباط دائم سه مزيت جديد ويستا مي‌باشند كه كاربرد بسياري در بخش IT و در نظارت و تهيه گزارش از فعاليت شبكه‌ها دارند. سرمايه عظيمي نيز صرف تسهيل فرآيندهاي پيشگيري، نظارت و حل مشكلات امنيتي كاربران شده است. تمركز ويستا بر تأمين شفافيت بيشتر در فعاليت‌ها، تماس‌ها و اطلاعات روزمره كاربران و همچنين ابزار كار آنها مي‌باشد؛ و به عبارت ديگر تمركز بر آنچه كه به تمركز نياز دارد.

1- وضوح كار در ويستا:
بسياري از كاربران به استفاده از چندين پنجره همزمان عادت دارند و ويستا اين امكان را فراهم مي‌كند كه كاربر با حركت دادن ماوس بر روي taskbar و عبور از پنجره‌هاي مختلف، نماي كوچكي از هر يك را مشاهده كرده و بدين ترتيب مشكلات رايجي كه در بستن و يا minimize كردن پنجره‌ها رخ مي‌دهد، از ميان برداشته مي‌شود. قابليت Alt-Tab نيز جاي خود را به قابليت flip داده و تعويض پنجره‌ها نيز بهتر و زيباتر از گذشته ممكن شده است. flip-3D نيز فراتر از همه، نمايي سه‌بعدي از پنجره‌هاي فعال را نشان مي‌دهد؛ كافي است تا كليدهاي ويندوز و space را به ترتيب فشار دهيد.
Quick Search نيز در همه جا موجود مي‌باشد. اگر از آن در Start Menu استفاده كنيد، برنامه‌هاي موجود در كامپيوتر را (مانند ماشين‌حساب و يا remote desktop) جست‌وجو مي‌كند و اگر در Favorites به جست‌وجوي كلمه‌اي چون new بپردازيد، سايت‌هاي مورد علاقه خود را مانند New York Times مشاهده خواهيد كرد.

برنامه‌هاي تحت ويندوز از اين پس قادر خواهند بود تا اطلاعات مورد نظر را به صورت Thumbnail نيز ذخيره كنند و بدين ترتيب استفاده از Document Explorer براي يافتن فايل دلخواه آسان مي‌شود. Quick Search قادر به جست‌وجو در متا-ديتاي فايل‌ها نيز بوده و بنابراين يك جست‌وجوي full-text را انجام مي‌دهد. فولدر مجازي نيز قابليتي است كه فايل‌هاي مختلف كامپيوتر را تنها بر حسب نوع (و يا هر ويژگي دلخواه)، جداي از فولدرهاي نگهدارنده و به طور يكجا نمايش مي‌دهد. اگر يكي از اين فولدرها را با notepad باز كنيد، مشاهده خواهيد كرد كه فولدرهاي مجازي چيزي جزو فايل‌هاي XML نبوده و شما نيز مي‌توانيد آنها را با ويژگي‌هاي دلخواه خود بسازيد. با drag and drop هم مي‌توانيد متا-ديتاهاي مختلف را (مانند نام تهيه‌كننده فايل و يا تاريخ ويرايش) به فايل‌هاي مورد نظر متصل كنيد.
نوار ابزار كناري يا Sidabar نيز به دسكتاپ ويستا اضافه شده و حاوي برنامه‌ها و قابليت‌هايي است كه كاربر به طور مداوم به آنها نياز دارد. از كدهاي DHTML تا زيرسيستم‌هايي چون Avalon را مي‌توان به اين نوار ابزار اضافه كرد.
در ويستا سكوي ديگري هم به نام Slideshow وجود دارد كه به كمك بخش سخ‌تافزار دستگاه، دسترسي از راه دور را به برخي ابزارهاي موجود مانند تقويم، Expedia و In Box فراهم مي‌كند. مي‌توان ابزارهاي مختلفي را براي Slideshow تعريف نمود. البته براي دسترسي به برخي از اين ابزارها، كامپيوتر بايد روشن بماند. وب‌سايت MicrosoftGadgets.com را براي آگاهي از چگونگي كار با اين سكو ملاحظه كنيد.

2- مزاياي آسودگي:
شايد بارزترين ويژگي جديد در ويستا، اعمال كنترل والدين بر برنامه‌هاي مختلف مي‌باشد. براي مثال مرورگر بازي‌هاي ويستا را در نظر بگيريد كه تمامي بازي‌هاي موجود در دستگاه را نشان مي‌دهد. والدين به عنوان admin مي‌توانند دسترسي كودكان(كاربران عادي) را به برخي از بازي‌هاي نامناسب مانند Grand Theft Auto با تعيين محدوده سني آنها محدود سازند. جالب اينكه اين بخش با ESRB (درجه‌بندي محصولات سرگرمي) نيز هماهنگ مي‌باشد.
IE 7 با نمايش يك آيكون، امكان بررسي اصالت سايت و مدرك SSL آن را براي كاربر فراهم كرده و بنابراين هنگام مرور سايت‌هايي چون PayPal ديگر نگران تقلبي بودن سايت و فيشينگ اطلاعات خود نخواهيد بود. آدرس سايت‌هاي مشكوك در IE 7 – كه اغلب از تاكتيك نمايش آدرس IP استفاده مي‌كنند – به رنگ زرد درمي‌آيد.

3- ارتباط با افراد، اطلاعات و دستگاه‌ها
tabbed browsing، قابليت جديد IE 7 بوده كه با نگه داشتن كنترل و كليك بر روي لينك‌ها فعال مي‌شود. اما ويستا قابليت quick tabs را بسي فراتر از اين قابليت به نمايش مي‌گذارد؛ و با يك كليك ساده مي‌توان نمايي زيبا از tabهاي موجود را مشاهده كرد. امكان ذخيره مجموعه‌اي از اين tabها نيز در favorites فراهم بوده و با يك كليك مي‌توان تمامي آنها را مجدداً باز نمود.
يافتن لينك عضويت RSS در سايت‌هاي خبري اغلب دشوار مي‌باشد و IE 7 به طور خودكار تمامي آنها را جمع‌آوري كرده و به كاربر نشان مي‌دهد.

+ نوشته شده در  چهار شنبه 1 آذر 1391ساعت 18:55  توسط بهمن قرائی مقدم 

مخفی نمودن درایوها در ویندوز

 با یک ترفند بسیار ساده دوستان عزيز مي توانند هر يک از درايوهاي موجود در سيستم خود را ناپديد کنند البته لازم است برای انجام این کار از رجیستری کمک بگیرید. ابتدا به کمک دستور regedit رجيستري خود را باز نماييد Start -- > Run -- > را تایپ کنید regedit سپس در پنجره سمت چپ به اين کليد مراجعه کنيد :HKEY_CURRENT_USER\\Software\\Microsoft\\Windows\\Current Version\\Policies\\Explorer و يک متغير جديد از نوع DWORD ساخته و نام آن را NoDrivers بگذاريد . برای اینکار در قسمت سفید و خالی پنجره سمت راست راست کلیک کرده New سپس DWORD VALUE را انتخاب نمائید پس از آن نام آنرا NoDrivers بگذارید . ( دقت کنید حروف بزرگ و کوچک در رجیستری بسیار مهم بوده و باید دقیق تایپ شوند بهترین راه جهت جلوگیری از هرگونه اشتباهی کپی کردن اسامی است ) بر روی NoDrivers دابل کلیک کنید و Value Data آنرا اعداد زیر بگذارید . مقداري که براي اين متغير تعيين مي کنيد نشان مي دهد که چه درایوی از سیستم باید مخفی شود.اعداد به ترتیب خود درایوها به مرور 2 برابر میشوند . مثلا براي مخفي کردن هر درايو يا چند درايو می توانید از اعداد زیر استفاده کنيد مثل : A:1 , B:2 , c:4 , D:8 , E:16 , F:32 و........... براي ناپديد کردن تمام درايوها مي توانيد عدد دسيمال ۶۷۱۰۸۸۶۳ را به متغير NoDrives بدهيد .

 نکته : برای ظاهر شدن مجدد درایو به همان مسیر قبلی در رجیستری رفته و مقدار NoDrives را خالی بگذارید. با استفاده از این روش به سادگی می توانید بدون استفاده از هیچ برنامه ای هر درایو را که مایل باشید از MY COMPUTER حذف نمایید . دقت کنید اگر بر روی سیستم خود از چند ویندوز استفاده میکنید و قصد دارید درایوها را در تمامی آنها حذف نمائید این عمل را باید برای تک تک آنها تکرار نمائید .

 

+ نوشته شده در  چهار شنبه 1 آذر 1391ساعت 18:49  توسط بهمن قرائی مقدم 

حذف کردن فایلهای غیر قابل حذف!

 این اتفاق حتماً تابحال برای شما پیش آمده است... قصد دارید فایل و یا پوشه ای را حذف کنید ولی با خطاي زیر مواجه میشوید : 

!! Cannot remove folder temp It is being used by another person or program 


اگر شما مطمئن هستید که بر خلاف ادعای این پنجره فایل و یا پوشه مورد نظر شما در حال استفاده نیست میتوانید در اینگونه مواقع برای رهایی از این مشکل بجای راه اندازی مجدد سیستم از روش زیر استفاده کنید: 

1- تمام برنامه های باز خود را ببندید 
2- Command Prompt را باز کنید 
3- Task Manager را با Right-Click کردن بر روی Taskbar و انتخاب گزینه Task Manager و يا فشردن ترکیب Ctrl-Shift-Esc باز کنید 
4- به برگه Processes برويد، Explorer.exe را انتخاب کنید و دکمه End Process را بزنيد . 

5- بدون اینکه Task Manager را ببندید به پنجره Command Prompt برويد 
6- در خط فرمان فایل مورد نظرتان را با دستور Del حذف کنید 
7- دوباره به Task Manager رجوع کنید در برگه Applications دکمه New Task را بزنيد و Explorer.exe را اجرا کنید .

+ نوشته شده در  چهار شنبه 1 آذر 1391ساعت 18:47  توسط بهمن قرائی مقدم 

آشنایی با ديواره آتش Firewalls

ديواره آتش Firewalls 
مقدمه : 
Firewall در فرهنگ كامپيوتر يعني محافظت از شبكه هاي داخلي در مقابل شبكه هاي خطاكار . معمولا يك شبكه كامپيوتري با تمام دسترسي ها در طرف و در طرف ديگر شما شبكه توليدات شركت را داريد كه بايد در مقابل رفتارهاي مخرب محافظت شود. چند سوال مطرح مي شود كه آيا واقعا نياز به محافظت از يك شبكه داخلي داريم و سوال ديگر اينكه چگونه از طريق يFirewall در فرهنگ كامپيوتر يعني محافظت از شبكه هاي داخلي در مقابل شبكه هاي خطاكار . 

معمولا يك شبكه كامپيوتري با تمام دسترسي ها در طرف و در طرف ديگر شما شبكه توليدات شركت را داريد كه بايد در مقابل رفتارهاي مخرب محافظت شود. چند سوال مطرح مي شود كه آيا واقعا نياز به محافظت از يك شبكه داخلي داريم و سوال ديگر اينكه چگونه از طريق يك شبكه عمومي مانند اينترنت به آن دسترسي داشته باشيم . 
دليل بسيار ساده اي دارد ؟ كه آن نياز به بقاء و رقابت است . اعتبار كمپانيها در اينترنت به تبليغات توليداتشان مي باشد . اينترنت به صورت شگفت انگيزي در حال رشد است . 
مانند يك فروشگاه بسيار بزرگ بيشتر مردم به طرف اينترنت مي آيند وهمانطوريكه در يك فروشگاه بايد محصولات سالم باشند و بعد از فروش گارانتي بشوند اطلاعات و داده و انتقالات آنها نيز بايد به صورت امن و گارانتي شده باشد . 
حال بايد مكانيزمهايي براي حفاظت از شبكه داخلي يا اينترنت شركت در مقابل دسترسي هاي غير مجاز ارائه دهيم 

Firewall هاي مختلفي با ساختارهاي مختلف وجود دارد ولي عقيده اصلي كه پشت آنها خوابيده يكسان است . شما به شبكه اي نياز داريد كه به كاربرانتان اجازه دسترسي به شبكه هاي عمومي مانند اينترنت را بدهد و برعكس . 
مشكل زماني پيش مي آيد كه كمپاني شما بدون در نظر گرفتن معيارهاي امنيت بخواهد به اينترنت وصل شود و شما در معرض دسترسي از طرف Server هاي ديگر در اينترنت هستيد. نه تنها شبكه داخلي كمپاني در مقابل دسترسي هاي غير مجاز آسيب پذير است بلكه تمام Server هاي موجود در شبكه كمپاني در معرض خطر هستند . 
بنابراين به فكر محافظت از شبكه مي افتيد و اينجاست كه نياز به يك Firewall احساس مي شود . 
به هر حال قبل از فكر كردن درباره Firewall بايد سرويسها واطلاعاتي كه مي خواهيد روي اينترنت در دسترس عموم قرار دهيد مشخص كنيد . 
آشكارست كه در ابتدا شما مي خواهيد مطمئن شويد كه سرور شما امن است شما مي توانيد مجوزهاي دسترسي , انتقال فايل و اجراي راه دور و همچنين منع مجوزهاي ورود دوباره , Telnet , Ftp , SMTP وديگر سرويسها . اگر شما بخواهيد از اين سرويسها استفاده كنيد نياز به Firewall داريد 
به هر حال Firewall چيست ؟ اساسا يك فايروال جداكننده شبكه هاي امن از ناامن در اينترنت است . Firewall تمام اتصالاتي كه از اينترنت به شبكه هاي محافظت وارد مي شوند را فيلتر مي كند . 
قبل از تعريف اينكه چه نوع از Firewall ها بهترين مجموعه براي نيازهاي ماست , ما بايد توپولوژي شبكه را براي تعيين اجزاي آن مانند Hub ها , Switch ها , Router ها و Cabling آناليز كنيم تا بهترين Firewall كه مخصوص اين توپولوژي باشد را پيدا كنيم . 
براي ايجاد امنيت در شبكه ما نياز به بررسي شبكه داخلي از لحاظ مدل لايه بندي ISO آن داريم بطوريكه مي دانيد Reapter ها و Hub ها در لايه اول , Switch ها و Bridge ها در لايه دوم و Router ها در لايه سوم , يك Firewall در تمام لايه هاي شبكه مي تواند عمل كند ( از جمله در هر هفت لايه ) لايه ها مسئول پاسخگويي به كنترل و ايجاد نشستها و بكارگيري آنها مي باشند . بنابراين با يك Firewall ما مي توانيم جريان اطلاعات را در طول ايجاد كنترل كنيم . 
Firewall ها به ما امكان مديريت دروازه هاي ورود به Web را مي دهد و امكان تمركز روي پروژه اصلي را مي دهد . 

The purpose of a Firewall 


Firewall ها به تنهايي نمي توانند امنيت شبكه را برقرار كنند آنها فقط يك قسمت از سايت شما را امن مي كنند و به منظور امنيت شبكه بايد محدوده اي از شبكه را مشخص كنيد و نياز به اين داريد كه چيزهايي در شبكه كه بايد محدود شوند را تعيين كنيد ويك سياست امن را گسترش دهيد و مكانيسمهايي براي اعمال سياستهاي مورد نظر روي شبكه را ايجاد كنيد البته مكانيسمهايي پشت Firewall ها هستند كه مي توانيد به صورت عجيبي سطح امنيت را بالا ببريد . 
اين مكانيسمها بعد از اعمال سياست امنيت مشخص مي شوند و نه قبل از آن . براي ايجاد يك مكانيسم امن براي محافظت از Web Site شما بايد يك Firewall براي نيازهاي خود مشخص كنيد وآن را پياده سازي كنيد. 
ايجاد امنيت از سازماني به سازمان ديگر متفاوت است البته اين بستگي به چيزي كه آنها مخواهند توسعه دهند دارد . مثلا Firewall من اختصاصا روي UNIX , NT , Dos كار مي كند . شما دقيقا به بستر اجرايي مورد نظر خود دقت كنيد همانطور كه اجراي پروژه را مشخص مي كنيم بايد سطوح امنيت را نيز مشخص كنيم تا بتوانيم آن را پياده سازي كنيم . اين يك روش براي موفقيت در پياده سازي مكانيسمهاي امنيت است . 
Firewall ها علاوه براين كه امنيت واقعي را برقرار مي كنند يك نقش اساسي در مديريت امنيت را پوشش مي دهند . 

Firewall Role of Protection The 

Firewall ها امنيت در شبكه را برقرار مي كنند و ريسك Server هاي روي شبكه را با فيلتر كردن كاهش مي دهند به عنوان مثال : شببكه داراي ريسك كمتري مي باشد به علت اينكه پروتكلهاي مشخص شده روي Firewall مي توانند روي شبكه اعمال وظيفه كنند . 
مشكل فايروالها محدوديت آنها در دسترسي به و از اينترنت است و شما مجبور مي شويد كه از Proxy Server استفاده كنيد . 
Firewalls Providing Access Control 
سرورها مي توانند از بيرون قابل دسترس باشند مثلا كسي ويروسي را با Mail مي فرستند و بعد از اجرا , فايروال را از كار مي اندازد . بنابراين تا جايي كه امكان دارد از دسترسي مستقيم به سرورها جلوگيري كرد . 

The Security Role of a Firewall 
ما مي توانيم به جاي آنكه Server را محدود كنيم يك سرور را با تمام دسترسيهاي ممكن به اينترنت وصل كنيم و Server ديگر را پشت Firewall به عنوان Backup از سرور قبلي داشته باشيم . با هك شدن يا خرابي سرور اولي ما مي توانيم آن را بازيابي كنيم . 
روشهاي ديگر براي اعمال امنيت روي شبكه ممكن است موجب تغييراتي روي هر Server شبكه شود ممكن است تكنيكهاي بهتري نسبت به Firewall ها باشد ولي Firewall ها براي پياده سازي بسيار آسان هستند براي اينكه Firewall ها فقط يك نرم افزار مخصوص هستند . 
يكي از مزاياي Firewall ها استفاده آنها براي اينكه بتوانيم با Log كردن دسترسي به سايت آمار دسترسيهاي به سايت خود را مشخص كنيم 

Advantages and Disadvantages of Firewalls 

Firewall ها داراي مزاياي بسياري مي باشند با اين وجود داراي معايب نيز هستند . بعضي از Firewall در مقابل محدود كردن كاربران و درهاي پشتي (Back door ) كه محل حمله هكرها ست كه امنيت ندارند . 
Access Restrictions 

Firewall ها براي ايجاد امنيت بعضي از سرويسها مانند Telnet , Ftp , Xwindow را از كار مي اندازند و اين تنها محدود به فايروالها نمي شود . بلكه در سطح سايت نيز مي شود اين كار را انجام داد . 
Back-Door Challenges: The Modem Threat 
تا حالا مشخص شد كه امنيت درهاي پشتي كمپاني به وسيله Firewall تامين نمي شود بنابراين اگر شما هيچ محدوديتي در دسترسي به مودم نداشته باشد اين در بازي براي هكرها ست 
SLIP , PPP از راههاي ورودي مي باشند و سئوال پيش مي آيد كه اگر اين سرويسها وجود داشته باشند چرا از Firewall استفاده مي كنيم . 

Risk of Insider Attacks 

ريسك دسترسي اعضاي داخلي . 

Firewall Components 

Policy 
Advanced Authentication 
Packet Filtering 
Application gateways 

Network Security Policy 

تصميم براي برپايي يك Firewall در شبكه دو سطحي مي باشد . 
Installation , Use of the System 

سياستهاي دسترسي به شبكه محدوديتهايي بر روي شبكه در سطح بالا به ما مي دهد . همچنين چگونگي به كارگيري اين سرويسها را نيز مشخص مي كند . 
Flexibility Policy 

اگر شما به عنوان گسترش دهنده يك سياست دسترسي به اينترنت يا مدير Web و سرويسهاي الكترونيكي معمولي هستيد اين سياستها به دلايل زير بايد انعطاف پذير باشند 
اينترنت هر روز با سرعت غير قابل پيش بيني رشد مي كند . وقتي اينترنت تغيير تغيير مي كند سرويسهاي آن نيز تغيير مي كند . بنابراين سياستهاي كمپاني بايد تغيير كند و شما بايد آماده ويرايش و سازگار كردن اين سياستها بدون تغيير در امنيت اوليه باشد . 
كمپاني شما داراي ريسكهاي متغير با زمان است و شما بايد در مقابل اين ريسكها امنيت پردازشها را تامين كنيد . 

Service-Access Policy 
سياستهاي دسترسي بايد روي ورودي كابران متمركز شود . 

Advanced Authentication 

با وجود استفاده از Firewall بسياري از نتايج بد در مورد امنيت از پسوردهاي ضعيف و غير قابل تغيير ناشي مي شوند . 
پسوردها در اينترنت از راههاي زيادي شكسته مي شوند بنابراين بهترين پسوردها نيز بي ارزشند . 
مسئله اين است كه پسوردهايي كه بايد با يك الگوريتم خاصي ساخته شوند مي توان با آناليز سيستم به پسوردها والگوريتم استفاده شده پي برد مگر اينكه پسوردها بسيار پيچيده باشند.يك كركر مي تواند با برنامه خود پسورد تعدادي از كاربران را امتحان كرده و با تركيب نتايج ساختار كلي الگوريتم استفاده شده را بدست آورد و پسورد كاربران مختلف را مشخص كند. 
همچنين بايد فراموش نكرد كه بعضي از سرويسهاي TCP , UDP در سطح آدرس سرور هستند و نيازي به كاربران خاص خود ندارند . 
به عنوان مثال يك هكر مي تواند آدرس IP خود را با سرور يك كاربر معتبر يكسان كند واز طريق اين كاربر يك مسير آزاد به سرور مورد نظر باز كند و اين كابر به عنوان يك واسط بين دو سرور عمل مي كند . 
هكر مي تواند يك درخواست به كابر داده واين كاربر از سرور خود اطلاعات را به سرور هكر انتقال مي دهد.اين پروسه به عنوان IP Spoofing مي باشد. 
بيشتر روترها بسته هاي مسير يابي شده منبع را بلاكه مي كنند و حتي مي توانند آنها از فيلتر Firewall بگذرانند. 

Packet Filtering 

معمولا IP Packet Filtering در يك روتر را بريا فيلتر كردن بسته هايي كه بين روترها مياني جابجا مي شوند به كار مي برند اين روترها بسته هاي IP را براساس فيلدهاي زير فيلتر مي كنند . 

Source ip address 
Destination ip address 
Tcp/Udp source port 
Tcp/Udp destination port 

+ نوشته شده در  چهار شنبه 1 آذر 1391ساعت 18:46  توسط بهمن قرائی مقدم 

خطاهای اتصال به اینترنت

 لیست کامل این خطاها به ترتیب عبارتند از :

 ۶۰۰. اگر سيستم در حال شماره گيري باشد و دوباره شماره گيري نماييد اين خطا نمايش داده مي شود .

601 . راه انداز Port بي اعتبار مي باشد .

602 . Port هم اكنون باز مي باشد براي بسته شدن آن بايد كامپيوتر را مجددا راه اندازي نمود.

603 . بافر شماره گيري بيش از حد كوچك است .

604 . اطلاعات نادرستي مشخص شده است .

605 . نمي تواند اطلاعات Port را تعيين كند .

606 . Port شناسايي نمي شود .

607 . ثبت وقايع مربوط به مودم بي اعتبار مي باشد .

608 . راه انداز مودم نصب نشده است .

609 . نوع راه انداز مودم شناسايي نشده است .

610 . بافر ندارد .

611 . اطلاعات مسير يابي غير قابل دسترس مي باشد .

612 . مسير درست را نمي تواند پيدا نمايد .

613 . فشرده سازي بي اعتباري انتخاب شده است .

614 . سرريزي بافر .

615 . Port پيدا نشده است .

616 . يك درخواست ناهمزمان در جريان مي باشد .

617 .Port يا دستگاه هم اكنون قطع مي باشد .

618 . Port باز نمي شود. ( وقتي رخ مي دهد كه يك برنامه از Port استفاده كند ).

619 . Port قطع مي باشد (وقتي رخ مي دهد كه يك برنامه از Port استفاده كند).

620 . هيچ نقطه پاياني وجود ندارد .

621 . نمي تواند فايل دفتر راهنماي تلفن را باز نمايد .

622 . فايل دفتر تلفن را نمي تواند بارگذاري نمايد .

623 . نمي تواند ورودي دفتر راهنماي تلفن را بيابد .

624 . نمي توان روي فايل دفتر راهنماي تلفن نوشت .

625 . اطلاعات بي اساسي در دفتر راهنماي تلفن مشاهده مي شود .

626 . رشته را نمي تواند بارگذاري كند .

627 . كليد را نمي تواند بيابد .

628 . Port قطع شد .

629 . Port بوسيله دستگاه راه دور قطع مي شود. (درست نبودن راه انداز مودم با برنامه ارتباطي).  

630 . Port به دليل از كارافتادگي سخت افزار قطع مي شود .   631 . Port توسط كاربر قطع شد .

632 . اندازه ساختار داده اشتباه مي باشد .

633 . Port هم اكنون مورد استفاده مي باشد و براي Remote Access Dial-up پيكر بندي نشده است (راه انداز درستي بر روي مودم شناخته نشده است) .

634 . نمي تواند كامپيوتر شما را روي شبكه راه دور ثبت نمايد .

635 . خطا مشخص نشده است .

636 . دستگاه اشتباهي به Port بسته شده است .

637 . رشته ( string ) نمي تواند تغيير يابد .

638 . زمان درخواست به پايان رسيده است .

639 . شبكه ناهمزمان قابل دسترس نيست .

640 . خطاي NetBIOS رخ داده است .

641 . سرور نمي تواند منابع NetBIOS مورد نياز براي پشتيباني سرويس گيرنده را بدهد .

642 . يكي از اسامي NetBIOS شما هم اكنون روي شبكه راه دور ثبت مي گردد ، ( دو كامپيوتر مي خواهند با يك اسم وارد شوند ) .

643 .Dial-up adaptor در قسمت network ويندوز وجود ندارد .

644 . شما popus پيغام شبكه را دريافت نخواهيد كرد .

645 . Authentication داخلي اشكال پيدا كرده است.

646 . حساب در اين موقع روز امكان log on وجود ندارد .

647 . حساب قطع مي باشد .

648 . اعتبار password تمام شده است .

649 . حساب اجازه Remote Access را ( دستيابي راه دور ) را ندارد . ( به نام و كلمه عبور اجازه dial-up داده نشده است ) .

650 . سرور Remote Access ( دستيابي راه دور ) پاسخ نمي دهد .

 651 . مودم شما ( يا ساير دستگاههاي اتصال دهنده ) خطايي را گزارش كرده است . ( خطا از طرف مودم بوده است ) .652 . پاسخ نا مشخصي از دستگاه دريافت مي گردد . 653 . Macro (دستورالعمل كلان). ماكرو خواسته شده توسط راه انداز در ليست فايل .INF موجود نمي باشد .

654 . يك فرمان يا يك پاسخ در قسمت .INF دستگاه به يك ماكرو نامشخص اشاره مي نمايد .

655 . دستور العمل (پيغام) در قسمت فايل .INF دستگاه مشاهده نمي شود .

656 . دستورالعمل (ماكرو) (default off) در فايل .INF دستگاه شامل يك دستور العمل نامشخص مي باشد .

657 . فايل .INF دستگاه نمي تواند باز شود .

658 . اسم دستگاه در فايل .INF دستگاه يا در فايل .INI رسانه بيش از حد طولاني مي باشد .

659 . فايل .INI رسانه به نام ناشناخته يك دستگاه اشاره مي نمايد .

660 . فايل .INI رسانه براي اين فرمان پاسخي را ندارد .

661 . فايل .INF دستگاه فرمان را از دست داده است .

662 . تلاش براي قرار دادن يك ماكرو ليست نشده در قسمت فايل .INF صورت نگرفته است.

663 . فايل .INI رسانه به نوع ناشناخته يك دستگاه اشاره مي نمايد .

664 . نمي تواند به حافظه اختصاص دهد .

665 . Port براي Remote Access (دستيابي راه دور) پيكر بندي نشده است.

666 . مودم شما (ياساير دستگاههاي اتصال دهنده) در حال حاضر كار نمي كنند .

667 . فايل .INI رسانه را نمي تواند بخواند .

668 . اتصال از بين رفته است .

669 . پارامتر به كار برده شده در فايل .INI رسانه بي اعتبار مي باشد .

670 . نمي تواند نام بخش را از روي فايل .INI رسانه بخواند .

671 . نمي تواند نوع دستگاه را از روي فايل .INI رسانه بخواند .

672 . نمي تواند نام دستگاه را از روي فايل .INI رسانه بخواند .

673 . نمي تواند كاربر را از روي فايل .INI رسانه بخواند .

674 . نمي تواند بيشترين حد اتصال BPS را از روي فايل .INI رسانه بخواند .

675 . نمي تواند بيشترين حد BPS حامل را از روي فايل .INI رسانه بخواند .

676 . خط اشغال مي باشد . 

 677 . شخص به جاي مودم پاسخ مي دهد .

678 . پاسخي وجود ندارد .   

679 . نمي تواند عامل را پيدا نمايد . 

680 . خط تلفن وصل نيست .  

681 . يك خطاي كلي توسط دستگاه گزارش مي شود .

682 . Writing section name دچار مشكل مي باشد .

683 . Writing device type با مشكل روبرو شده است .

684. writing device name .684 با مشكل روبرو مي باشد .

685 . Writing maxconnectbps مشكل دارد .

686 . Writing maxcarrierBPS دچار مشكل مي باشد .

687 . Writing usage با مشكل مواجه است .

688 . Writing default off دچار مشكل مي باشد .

689 . Reading default off با مشكل مواجه است .

690 . فايل INI خالي ست .

691 . دسترسي صورت نمي پذيرد زيرا نام و كلمه عبور روي دامين بي اعتبار مي باشد   

692 . سخت افزار در درگاه يا دستگاه متصل شده از كار افتاده است .  

693 . Binary macro با مشكل مواجه مي باشد .

694 . خطاي DCB يافت نشد .

695 . ماشين هاي گفتگو آماده نيستند .

696 . راه اندازي ماشين هاي گفتگو با مشكل روبرو مي باشد .

697 . Partial response looping با مشكل روبرو مي باشد .

698 . پاسخ نام كليدي در فايل INF . دستگاه ، در فرمت مورد نظر نمي باشد .

699 . پاسخ دستگاه باعث سر ريزي بافر شده است .

700 . فرمان متصل به فايل INF . دستگاه بيش از حد طولاني مي باشد .

701 . دستگاه به يك ميزان BPS پشتيباني نشده توسط گرداننده com تغيير مي يابد .

702 . پاسخ دستگاه دريافت مي گردد زماني كه هيچكس انتظار ندارد .

703 . در فعاليت كنوني مشكلي ايجاد شده است .

704 . شماره اشتباه callback .

705 . مشكل invalid auth state .

706 . Invalid auth state دچار مشكل مي باشد .

707 . علامت خطاياب . x. 25

708 . اعتبار حساب تمام شده است .

709 . تغيير پسورد روي دامين با مشكل روبرو مي باشد .

710 . در زمان ارتباط با مودم شما خطاهاي سري يش از حد اشباع شده مشاهده مي گردد.

711 . Rasman initialization صورت نمي گيرد گزارش عملكرد را چك كنيد   

712 . درگاه Biplex در حال اجرا مي باشد . چند ثانيه منتظر شويد و مجددا شماره بگيريد .

713 . مسيرهاي ISDN فعال در خط اصلي قطع مي باشد .

714 . كانال هاي ISDN كافي براي ايجاد تماس تلفني در دسترس نمي باشند .

715 . به دليل كيفيت ضعيف خط تلفن خطاهاي فراواني رخ مي دهد .

716 . پيكر بندي remote access IP غير قابل استفاده مي باشد .

717 . آدرسهاي IP در static pool remote access IP وجود ندارد .

718 . مهلت بر قراري تماس PPP پايان پذيرفته است .   

719 . PPP توسط دستگاه راه دور پايان مي يابد .

720 . پروتكل هاي كنترلppp پيكر بندي نشده اند .   

721 . همتاي PPP پاسخ نمي دهد .

722 . بسته PPPبي اعتبار مي باشد .

723 . شماره تلفن از جمله پيشوند و پسوند بيش از حد طولا ني مي باشد .

724 . پروتكل IPXنمي تواند بر روي درگاه dial –out نمايد زيرا كامپيوتر يك مسير گردان IPX مي باشد .

725 . IPX نمي تواند روي port (درگاه) dial – in شود زيرا مسير گردان IPX نصب نشده است .

726 . پروتكل IPX نمي تواند براي dial – out ، روي بيش از يك درگاه در يك زمان استفاده شود .

727 . نمي توان به فايل TCPCFG . DLL دست يافت .

728 . نمي تواند آداپتور IP متصل به remote access را پيدا كند .

729 . SLIP استفاده نمي شود مگر اينكه پروتكل IP نصب شود .

730 . ثبت كامپيوتر كامل نمي باشد .

731 . پروتكل پيكر بندي نمي شود .

732 . توافق بين PPP صورت نگرفته است .

733 . پروتكل كنترل PPP براي پروتكل اين شبكه ، در سرور موجود نمي باشد .

734 . پروتكل كنترل لينك PPP خاتمه يافته است .

735 . آدرس مورد نياز توسط سرور رد مي شود .

736 . كامپيوتر راه دور پروتكل كنترل را متوقف مي نمايد .

737 . نقطه برگشت ( LOOPBACK DETECTED ) شناسايي شد .

738 . سرور آدرس را مشخص نمي كند .

739 . سرور راه دور نمي تواند از پسورد ENCRYPTED ويندوز NT استفاده نمايد.

740 . دستگاه هاي TAPI كه براي remote access پيكر بندي مي گردند به طور صحيح نصب و آماده نشده اند .

741 . كامپيوتر محلي از encryption پشتيباني نمي نمايد .   

742 . سرور راه دور از encryption پشتيباني نمي نمايد .   

743 . سرور راه دور به encryption نياز دارد .

744 . نمي تواند شماره شبكه IPX را استفاده نمايد كه توسط سرور راه دور در نظر گرفته شده است گزارش وقايع را باز بيني نماييد .

745 . يك فايل مهم و ضروري آسيب ديده است . Dial – up networking را مجددا نصب نماييد .

751 . شماره callback شامل يك كاراكتر بي اعتبار مي باشد . كاراكترهاي زير فقط مجاز دانسته مي شوند : Space, T, P, W, (,), - , @. 0تا9 .

752 . در زمان پر دازش script يك خطاي نحوي صورت مي گيرد .

753 . اتصال نمي تواند قطع شود زيرا توسط مسير گردان چند پروتكلي ايجاد شده است .

754 . سيستم قادر به يافتن bundle چند انصالي نمي باشد .

755 . سيستم قادر به اجراي شماره گيري خودكار نمي باشد زيرا اين ورودي يك شماره گير عادي را دارد .

756 . اين اتصال هم اكنون در شماره گيري مي باشد .

757 . خدمات دستيابي راه دور خود به خود آغاز نمي شوند اطلا عات بيشتري در گزارش وقايع در اختيار شما قرار مي گيرد .

758 . اشتراك اتصال اينترنت هم اكنون روي اين اتصال ميسر مي گردد .

760 . در زمان فراهم آوري امكانات مسير يابي ، اين خطا رخ مي دهد .

761 . در زمان فراهم شدن اشتراك اتصال اينترنت براي اين اتصال اين خطا ايجاد مي گردد.

763 . اشتراك اتصال اينترنت فعال نمي باشد . دو اتصال LAN و يا بيشتر به علاوه اتصالي كه با اين LANها مشترك شده است وجود دارد .

764 . دستگاه كارت خوان smartcard نصب نيست .

765 . اشتراك اتصال اينترنت ميسر نمي باشد . اتصال LAN با آدرس IP در حال حاضر پيكر بندي مي شود كه براي آدرس گذاري اتوماتيك IP مورد نياز مي باشد .

766 . سيستم نمي تواند هيچ گواهي اي را بيابد .

767 . اشتراك اتصال اينترنت ميسر نمي گردد اتصال LAN بر روي شبكه شخصي انتخاب مي گردد كه بيش از يك آدرس IP را پيكر بندي كرده است . اتصال LANرا با يك آدرسIP مجزا ، مجددا پيكر بندي نماييد قبل از اينكه اشتراك اتصال اينترنت صورت گيرد .

768 . به دليل رمز دار نكردن داده ها اتصال صورت نمي پذيرد .

769 . مقصد مشخصي قابل دست يابي نمي باشد .

770 . دستگاه راه دور تلا ش براي ايجاد اتصال را نمي پذيرد .

771 . اقدامات اتصال صورت نمي گيرد زيرا شبكه اشغال مي باشد .

772 . سخت افزار شبكه كامپيوتر راه دور با نوع تلفن مورد نياز سازگاري ندارد .

773 . امكان ايجاد اتصال موثر نمي باشد زيرا شماره مقصد تغيير كرده است .

774 . به دليل از كار افتارگي موقت ، اتصال صورت نمي گيرد .

775 . مكالمه تلفني توسط كامپيوتر راه دور متوقف شد .

776 .مكالمه تلفني نمي تواند وصل گردد زيرا مقصد خواسته است كه ويژگي را حفظ نمايد .

777 . اتصال صورت نمي گيرد زيرا مودم ( يا ساير وسايل ارتباط دهنده ) روي كامپيوتر راه دور دچار مشكل مي باشند .

778 . تاييد هويت سرور غير ممكن مي باشد .

779 . براي بر قراري dial – out اين اتصال بايد از smartcard استفاده نماييد .

780 . عمل انجام شده براي اين اتصال بي اعتبار مي باشد .

781 . تلاش براي رمز گذاري (encryption) صورت نمي گيرد زيرا گواهي معتبري يافت نمي گردد .

782 . ترجمه آدرس شبكه (NAT) در حال حاضر به عنوان يك پروتكل مسير يابي نصب مي گردد و بايد قبل از اينكه اشتراك اتصال اينترنت فراهم گردد حذف شود .

783 . اشتراك اتصال اينترنت ميسر نمي باشد . اتصال LAN كه به عنوان شبكه شخصي انتخاب مي گردد يا فراهم نمي شود و يا از شبكه قطع مي باشد . لطفا قبل از فراهم شدن اشتراك اتصال اينترنت از اتصال آداپتور LAN مطمئن شويد .

784 . در حالي كه اين اتصال را در زمان log on استفاده مي كنيد شما نمي توانيد شماره بگيريد زيرا اين اتصال براي استفاده از نام كاربري پيكر بندي شده است كه متفاوت از نام كاربر روي smartcard مي باشد . چنانچه بخواهيد آنرا در زمان log on استفاده نماييد بايد براي استفاده از (username) روي كارت smart آنرا پيكربندي كنيد .

785 . در صورت استفاده از اين اتصال در زمان log on شما نمي توانيد شماره گيري نماييد زيرا براي استفاده از يك smartcard پيكر بندي نشده است . چنانچه بخواهيد آنرا در زمان log on به كار ببريد بايد امكانات اين اتصال را تصحيح و آماده نماييد به طوري كه smartcard استفاده نمايد .

786 . مبادرت به اتصال L2TP صورت نمي پذيرد زيرا هيچ گواهينامه معتبري براي تصديق (authentication) امنيت روي كامپيوتر شما وجود ندارد .

787 . اتصال L2TP غير ممكن است زيرا لايه امنيتي نمي تواند كامپيوتر راه دور را authentication نمايد .

788 . تلاش براي ايجاد اتصال L2TP بي نتيجه مي باشد زيرا لايه امنيتي نمي تواند پارامترهاي سازگار با كامپيوتر راه دور را فراهم نمايد .

789 . تلاش براي اتصال L2TP فراهم نمي گردد زيرا لايه امنيتي با يك خطاي پردازشي در طول سازگاري با كامپيوتر راه دور مواجه است .

790 . تلاش براي اتصال L2TP صورت نمي گيرد زيرا تاييد گواهينامه بر روي كامپيوتر راه دور ميسر نمي باشد .

791 . اتصال L2TP ميسر نمي باشد زيرا خط مشي امنيتي (security policy) براي اتصال يافت نمي شود .

792 . اتصال L2TP صورت نمي گيرد زيرا زمان توافق امنيتي به پايان رسيده است .

793 . اتصال L2TP ميسر نمي گردد زيرا اين خطا رخ مي دهد در حالي كه در مورد امنيت به توافق مي رسند .

794 . ويژگي RADIUS ا ين كاربر PPP نمي باشد .

795 . ويژگي RADIUS نوع تونلي براي اين كاربر ، نادرست مي باشد .

796 . ويژگي RADIUS نوع خدمات براي اين كار نه قالب بندي مي شود و نه callback قالب بندي مي شود .

797 . مودم پيدا نشد .

798 . گواهينامه اي شناسايي نمي شود كه بتواند پروتكل قابل ارائه استفاده شود .

799 . اشتراك اتصال اينترنت ميسر نمي گردد زيرا دو IP شبيه به هم در شبكه وجود دارد . IC ها به ميزباني نيازمند مي باشند كه براي استفاده از 192 ، 168 ، 0 ، 1 پيكر بندي شده است . مطمئن شويد كه هيچ سرويس گيرنده ديگري براي استفاده از 192 ، 168 ، 0 ، 1 پيكر بندي نشده است .

800 . قادر به ايجاد اتصال VPN نمي باشد . سرويس دهنده VPN در دسترس نمي باشد و يا ممكن است پارامترهاي امنيتي براي اتصال به درستي پيكربندي نشده باشند .

+ نوشته شده در  چهار شنبه 1 آذر 1391ساعت 18:45  توسط بهمن قرائی مقدم 

افزایش سرعت ویندوز XP

چه كنيم ؟

 ابتدا  وارد My Computer   شده و درايو مربوط به ويندوز XP را برگزينيد . از پوشه ويندوز خود به دنبال پوشه Prefetch گشته و محتويات مربوط به آن را پاك نمائيد .

براي بالا بردن سرعت باز شدن پنجره ها , ابتدا گزينه Start و سپس Run را انتخاب نمائيد و فرمانRegedit  را تايپ كنيد . مسير ذيل را در پنجره ظاهر شده دنبال نمائيد :

HKEY_CURRENT_URER\Control Panel\Desktop

پارامتر MenuShow Delay را از نوع (REG_SZ)(String_Value) دوبار كليك كنيد و مقدار آن را 0 تعيين كنيد .

سپس به منوي Start  رفته و Run  را مجدد انتخاب نمائيد و در كادر مربوطه Msconfig را تايپ  و Ok كنيد. اينك در پنجره ظاهر شده  گزينه Services را برگزيده و تيك كنار موارد ذيل را برداريد :

Alerter
Fastuser switching Compatibility
TCP/IP Net Bios Helper
Remote Desktop Sharing
Session Manager
Themes
Universal Plug and Play Device host
Wireless Zero Configuration 
 

سپس Ok نموده و در پيغام ظاهر شده Reset  را انتخاب كنيد .

بعد از اينكه رايانه شما مجدد راه اندازي شد از منوي Start در نوار ابزار به ترتيب منوهاي <

 All Programs\ Accessories\System Tools\Disk Defragmenter

را انتخاب كنيد و در پنجره ظاهر شده درايوهاي مورد نظر را انتخاب و ابتدا Analyze و بعد از اتمام ,Defragment  را انتخاب كنيد . توجه داشته باشيد كه اين عمليات را براي تك تك درايوهاي مربوطه انجام دهيد . اين عمليات ممكن است مدت زيادي طول بكشد . پيشنهاد ميشود در مواقعي كه نيازي با كار با كامپيوتر نداريد اين مراحل را انجام دهيد .

حال كامپيوتر خود را Reset نموده و از سرعت لذت ببريد .  

+ نوشته شده در  چهار شنبه 1 آذر 1391ساعت 18:43  توسط بهمن قرائی مقدم 

آموزش Clone CD

  اين برنامه يكي از قدرتمندترين برنامه ها براي كپي سي دي هاي خش دار و قفل دار مي باشد. مي توانيد اكثر فرمت هاي فايل هاي صوتي، اطلاعات، تصاوير و فايل هاي ويديويي را با اين برنامه كپي كنيد. Clone CD كيفيت بالايي را در كپي كردن سي دي ارايه مي دهد. اين برنامه مي تواند انتخاب هاي زيادي را براي كپي سي دي در اختيار شما قرار بدهد. اكثر اطلاعاتي كه اين برنامه كپي مي كند در انواع CD-Rom ها خوانده مي شود. در اين قسمت تصميم داريم كار با اين برنامه ساده و كاربردي را با هم بياموزيم:

 پس از اجراي آن كادر كوچكي باز مي شود كه چهار شمايل گرافيكي در آن مشاهده مي شود. اگر با ماوس توقف كوتاهي بر روي هر يك از آنها داشته باشيد در قسمت پايين كادر عملكرد آن را مشاهده خواهيد نمود. در صورتي كه كاربا ساير برنامه هاي كپي سي دي مانندNero و يا Easy CD Creator را بدانيد طبيعتا مشكلي در اين برنامه كوچك نخواهيد داشت.

 ايجاد فايل شبيه سازي شده از يك سي دي ۱- اولين شمايل گرافيكي Clone CD يعني Read to lmage file را انتخاب كنيد تا كادري باز شود. در اين قسمت مي توانيد نوع سي دي مبدأ خود را مشخص كنيد و سپس دكمه Nextرا بفشاريد. زمان كوتاهي صرف مي شود تا ديسك در ديسك گردان خوانده شود. ۲- سپس در كادر بعدي مي توانيد نوع فرمت فايل را انتخاب كنيد كه در اينجا چهار فرمت وجود دارد (Multimedia, Game CD Audio CD, Data CD) پس از انتخاب مورد دلخواه روي دكمه Next كليك كنيد. ۳- كادر بعدي شامل محل ذخيره سازي فايل تصويري و ايجاد راهنما براي آن است. ۴- پس از فشردن دكمه OK كادر ديگري گشوده مي شود كه پيشرفت مراحل ايجاد فايل تصويري را نمايش مي دهد و بعد پيغام به پايان رسيدن آن ظاهر مي شود. به اين صورت تصويري از سي دي شما ساخته شده است. توجه داشته باشيد كه مسير ذخيره سازي آن را فراموش نكنيد.

كپي كردن فايل تصويري ايجاد شده ۱- شمايل گرافيكي Write from lmage file را انتخاب كنيد تا كادر انتخاب فايل بر روي صفحه نمايشگر باز شود. با فعال كردن عبارت Delete after a successful write فايل تصويري پس از كپي موفقيت آميز حذف مي شود. ۲- حال Next را بفشاريد و در كادر بعدي در قسمت Write Speed سرعت كپي شدن فايل را انتخاب كنيد. سرعت هاي متفاوتي در اينجا براي كپي سي دي وجود دارد. سرعت هاي بالا به شرطي قابل اجرا هستند كه ديسك گردان شما نيز بتواند با اين سرعت كار كند. سعي كنيد سرعت متوسطي را انتخاب كنيد تا كپي شما با دقت بيشتري انجام شود. پس از انتخاب نوع فرمت فايل انتخابي روي دكمه OK كليك كنيد تا مراحل ضبط شروع شود.

 كپي سي دي به سي دي در صورتي كه دستگاه شما دارايCD-RW و CD-R باشد مي توانيد يك سي دي را به طور كامل بر روي سي دي ديگر ذخيره كنيد. (البته در غير اين صورت مي توانيد از روش هايي كه در قسمت هاي گذشته در آموزش Easy CD Ceator و Nero گفته شد نيز استفاده نماييد. ۱- براي اين كار روي Copy CD كليك نماييد تا كادر انتخاب CD-Reader باز شود. پس از انتخاب مبدأ خود روي دكمه Next كليك كنيد و در كادر بعد نوع فرمت دلخواه را انتخاب نموده و سيس Next را بفشاريد. در كادر بعدي مي توانيد از فايل تصويري براي كپي كردن استفاده كنيد و يا با فعال نمودن عبارت Copy o­n the fly از روش پروازي كه در نرم افزار Nero به توضيح آن پرداختيم استفاده نماييد. سپس Next را بفشاريد تا مراحل كپي سي دي انجام شود.

 حذف اطلاعات از روي سي دي آخرين شمايل گرافيكي Erase CD مي باشد كه قدرت حذف اطلاعات از روي سي دي هاي CD-RW را دارد، تا بتوانيد مجددا بر روي آنها اطلاعات جديدي را ذخيره سازيد. پس از گشوده شدن يك كادر مراحل حذف اطلاعات آغاز مي شود.

+ نوشته شده در  چهار شنبه 1 آذر 1391ساعت 18:42  توسط بهمن قرائی مقدم 

آموزش اینترنت

 امروزه يكي از جذابترين قسمتهاي كاربري رايانه، استفاده از اينترنت مي باشد، كه علاوه برامكانات موجود در زمينه هاي علمي وتجاري آن، جلوه هاي ويژه ديگري مانند سرگرمي و ارتباطات، هرسليقه اي را به خود جلب مي نمايد. براي شروع بايستي كه به يکی از سرويس دهندگان اينترنت ISP، مـراجـعـه نـموده ويك سطح دسترسي از آنها خريداري كنيد و سپس از طريق برنامه Connect To the Internet به اينترنت متصل شويد. حال كافي است كه برنامهInternet Explorer كه به IE نيز مشهور است را درمحيط ويندوز خود يافته و آنرا اجرا نماييد.

 اجازه دهيد كه كمي درمورد اين برنامه توضيحاتي ذكر شود. اين برنامه و برنامه هاي مشابه به Browser يـا مـرورگـر وب، مـشـهـورنـد و يـكـي از ويـژگـي هـاي آنـهـا قـابلـيـت نـمـايـش دادن فايلهاي HTML ميباشد. از نمونه هاي ديگر اين گونه برنامه ها مي توان به برنامه Netscape,Opera,MSN Explorer ,Navigator و غيره اشاره كرد،ولي شايد يكي از پرطرفدارترين و راحت ترين آنها همان IE باشد. نكته ديگري كه لازم به ذكر است، آن است كه هريك از اين مرورگرها داراي نگارشهايي مي باشند كه به مرور وارد بازار نرم افزار ميشوند، البته هميشه بهتر است كه براي در اختيار گرفتن تمامي امكانات اينترنت ونمايش جلوه هاي ويژه آن از آخرين نسخه هاي آن استفاده نماييد. به عنوان مثال آخرين نسخه IE ، تحت ويندوز 98 و 2000 نسخه 5/5 همراه با (SIP) Service Pack آن بوده و آخرين نسخه آن تحت ويندوز XPنيز نگارش 6 آن ميباشد.بد نيست كه دراين قسمت درمورد SP نيز نكاتي را مطرح نماييم. به طور كلي با اضافه شدن امكانات و قابليتهاي برنامه ها، حجم اين برنامه به مرور، افزايش چشم گيري پيدا نموده اند و با توجه به اينكه بسياري از نسخه هاي جديد برنامه ها نيز ازطريق اينترنت قابل بارگذاري و دريافت مي باشند، پايين بودن سرعت ارتباطي به اينترنت دريافت نسخه هاي جديد و اصلاح شده را با مشكلات فراواني مواجه مي نمايد، لذا شركت هاي سازنده به جاي دراختيار قراردادن نسخه هاي جديد برنامه ها به طور كامل! برنامه های نسبتاً كوچكتري را كه اصطلاحا به SP ياPatch فايل معروف هستند را در اختيار كاربران قرار مي دهند تا كاربران با دريافت و اجرا نمودن آنها، به نسخه ها و يا اصلاحات جديد به راحتـي دسـت پـيدا نـماينـد و امـا IE ! پـس از اجـرا نـمـودن ايـن برنامه يك پنجره مشابه پنجرههايMy Document ظاهر شده و در نوار آدرس آن، شما قادر خواهيد بود تا آدرس سايت مورد نظر را نوشته و سپس كليدenter را فشار دهيد ، پس از مدتي، صفحه اوليه يا اصطلاحاً Home page آن سايت ظاهر شده و شما مي توانيد از اطلاعات وامكانات آن سايت استفاده نماييد . براي استفاده بهتر از آدرسهاي اينترنتي ، يادگيري سه مفهوم بسيار حائز اهميت است.

 1.پروتكل 2.سيستم نام دامنه Domain Name System(DNS)(URLs)3Uniform Resources Locator 3.

پروتكل: به طور كلي هر توافقي كه بين رايانه ها در سراسر جهان براي تبادل اطلاعات صورت ميگيرد. پروتكل مي نامند. تصور كنيد كه دو نفر كه به زبانهاي چيني و هندي تمايل به ارتباط برقراركردن دارند، بخواهند با هم حرف بزنند، دراين صورت به عنوان مثال با هم توافق مي كنند كه به زبان انگليسي صحبت كنند. در اينترنت هم اين چنين است به عنوان مثال براي ارسال فايلهاي HTML، پروتكلي وجود دارد به نام.HTTP اين پروتكل وظيفه ارسال ودريافت اينگونه فايلها را به عهده دارد . يك مفهوم اساسي كه درمورد اين پروتكل وجود دارد آن است كه فايلهاي HTML داراي مراجع و لينكهايي به ديگر فايلها مانند تصوير، صدا وغيره مي باشد . دقت كنيد كه در هنگام استفاده از اينترنت ، شما با پروتكل هاي ديگري مانند:ftp,telnet newsgrop, gopher نيز مواجه خواهيد شد، كه البته هريك از اين پروتكل ها را در شماره هاي بعد در جاي خود بحث خواهيم نمود. 4.سيستم نام دامنه: در زمانهايي نه چندان دور، كاربران براي اتصال به سرويس دهنده هاي وب، از يك عدد چهار قسمتي به نام IP استفاده مي كردند، كه هر قسمت آن مي توانست اعدادي بين صفر تا 255 راشامل شود، ولي اين شماره ها براي كاربران مشكلات زيادي را چه از نظر به خاطر سپردن و چه از نظر دفت در ورود آنها به وجود مي آورد، به همين دليل كميته اي، پروتكلي را به نام سيستم نام دامنه معرفي نمود كه توسط آن آدرسهايIP به اسامي با معني و قابل تشخيصي تبديل مي شوند. به عنوان مثال آدرس IP فوق دقيقاً معادل آدرس اينترنتي http://www.ciwecrtified.com مي باشد دقت كنيد كه اين اسامي دامنه، كاملاًمنحصر به فرد مي باشند نكته ديگري كه لازم به ذكر است، آن است كه برخلاف طريقه خواندن اين آدرس ها، اين گونه آدرسها به صورت عكس عمل مي كنند! بدين معني كه كمه com كه نوع سايت را معرفي مي كند به عنوان بالاترين سطح (TLDs) معرفي شده وسپس نام ثبت شده مورد علاقه شركت يا فرد(ciwcertified) به عنوان سطح مياني مطرح شده و سپس نام رايانه سرويس دهنده وب (web) و يا نام سايت وب ميزبان(Host) به عنوان پايين ترين سطح عنوان مي شود. در بالاترين سطح اين دامنه، تا چندي پيش تنها تعداد محدودي نام وجود داشت كه مي توان به اساميCom,Net,Org,Gov,Edu و غيره اشاره نمود، ولي به دليل ثبت شدن تقريبا تمامي اسامي با معني و حتي بي معني! در اين مجموعه، متوليان اينترنت دست به ايجاد اسامي ديگري مانند، Web,TV Wap, Tel,Shop و غيره زده اند. 5. 3URLs به طور كلي اگر آدرس وب شما علاوه بر سيستم نام دامنه، نوع پروتكل و ديگر جزئيات مربوط به آن سايت را نيز شامل باشد، اصطلاحا به آدرس URL سايت معروف خواهد بود. به عنوان مثال آدرس URL سايت ياهو، به صورت http://www.yahoo.com مطرح مي شود و يا اگر شما درسايت خاصي، تمايل به ديدن صفحه خاصي از آن راداشته باشيد، مي توانيد مستقيماً از آدرس URL نيز استفاده نماييد، به عنوان مثال مي توان از آدرس زير براي رفتن به سايت مورد نظر وصفحه خاص آن استفاده نمود: http://www.sec.gov/asec/wwwsec.htm با توجه به وجود انواع پروتكل هاي موجود در اينترنت، لازم است يادآور شويم كه به طور پيش فرض برنامه IE پروتكل HTTP را در نظر مي گيرد، مگر آنكه شما رسماً از پروتكل ديگري استفاده نماييد. منظور اين است كه اگر در برنامه IE در قسمت آدرس آن عبارت http://www.Yahoo.com را وارد نموده و سپس كليد Enter را فشار دهيد، به طور اتوماتيك عبارتhttp://www.Yahoo.com را در قسمت آدرس ملاحظه خواهيد نمود. نكته ديگري كه شايد عنوان آن خالي از لطف نباشد، آن است كه با توجه به اينكه در اكثر آدرس هاي اينترنت در بالاترين سطح آنها عبارت com و در صورتي كه در نوار آدرس برنامه IE، شما تنها كلمه yahoo را تايپ نموده و سپس از دكمه هاي تركيبي http://www.Yahoo.com در صفحه نمايش ظاهر شده و شما را به سايت مربوطه رهنمون خواهد كرد. به هرحال پس از ورود به سايت موردنظر، شما با اطلاعات مربوط به آن سايت، مواجه خواهيد شد. دراين صفحه شما با عبارات و يا تصاويري مواجه مي شويد كه هرگاه اشاره گر موش را بر روي آن مي بريد، اشاره گر موش از حالت فلش به صورت دست درآمده و شما قادر خواهيد بود،ت با كليك كردن بر روي آن به صفحه ديگري كه ممكن است حتي سايت ديگري باشد، مراجعه نماييد. دقت كنيد كه اصطلاحاً به اين گونه متن ها و يا تصاوير، اتصال اينترنتي يا ابرمتن(Hyperlink) اطلاق مي شود. گاهي ممكن است كه با كليك كردن بر روي يك اتصال، صفحه فعلي محو شده و اطلاعات مقصد ظاهر شود و يا اينكه درعين وجود صفحه فعلي، پنجره ديگري ظاهر شده و اطلاعات مقصد را درآن صفحه ملاحظه نماييد.

حال كه با مفاهيم اوليه اينترنت آشنا شده ايد، لازم است كه به معرفي محيط IE بپردازيم

همان گونه كه درشماره قبل اشاره شد، هرگاه وارد يك سايت اينترنتي مي شويد، با پيوندهاي زيادي كه شما را به قسمت هاي مختلفي از همان سايت و يا حتي سايتهاي ديگر رهنمون مي سازد، مواجه مي شويد. هرگاه بر روي اين پيوندها كليك نماييد، يا صفحه موجود محو و صفحه مقصد ظاهر شده و يا محتواي صفحه مقصد درپنجره جديدي ظاهر خواهد شد، ولي نكته اي كه لازم است بياموزيد، نحوه كار با اين گونه پيوندها مي باشد. در اكثر موارد پس از كليك كردن بر روي يك پيوند، صفحه قبلي محو مي شود و صفحه ديگر جايگزين آن مي شود، ممكن است كه اين رفتار چندان خوشايند كاربر نباشد! به عنوان نمونه سايتي را در نظر بگيريد كه در آن پيوندهاي زيادي به سايتهاي مختلف به صورت طبقه بندي شده لحاظ شده باشد و شما تمايل به گشت وگذار به داخل تمامي آنها داشته باشيد ولي كليك كردن بر روي هريك از آنها باعث محو شدن صفحه اوليه خواهد شد. براي حل اين مشكل درحالي كه درصفحه مورد نظر قرارگرفته ايد، سه راه حل در پيش رو داريد:

 1.برنامه IE را مجددا اجرا نموده، وارد صفحه مورد نظر شده و از آن بر روي هريك از پيوندها كليك نماييد.

 2.منـوي فـايل را انتـخـاب كرده، بر روي زير منوي New، كليك كرده و گزينه Window را انتخاب كنيد( البته مي توانيد از دكمه تركيبي CTRL+N نيز براي اين منظور استفاده نماييد).

 3.اشاره گر موش را بر روي پيوند مورد نظر برده، دكمه سمت راست را كليك كرده تا منوي بعدي ظاهر شود، سپس گزينه Open In New Window را انتخاب كنيد

 بدين ترتيب شما قادر خواهيد بود كه بدون اينكه صفحه مورد نظر خود را از دست بدهيد در پيوند آن صفحه به گشت وگذار بپردازيد، كه البته در بين اين سه روش، طبعا روش سوم مناسبتر مي باشد، ولي روش هاي اول و دوم نيز برحسب نياز كاربر‌‌هاي خاص خود را دارند.

حال تصميم داريد كه شما را با نوار ابراز اين برنامه آشنا نماييم، ولي ممكن است كه به هر دليلي برنامه IE شما فاقد چنين نواري باشد، لذا درصورتي كه برنامه IE شما فاقد آن مي باشد، مي توانيد ابتداي منوي View را انتخاب كرده و سپس وارد زير منوي Toolbars شده ودر صورتي كه در كنار گزينه Standard Buttons نماد «تاييد» قرار ندارد، يك بار بر روي آن كليك كرده تا توار ابراز ظاهر شود. حال كه تا اينجا آمده ايد، بهتر است كه در زير منوي Toolbars، گزينهAddress Bar را نيز انتخاب نموده ، تا در كنار آن نيز نماد «تاييد» ظاهر شود و بقيه نمادهاي تاييد مربوط به بقيه گزينه ها را با انتخاب مجدد آنها، تا اطلاع بعدي حذف نماييد. در داخل نوار ابزار سمت چپ به ترتيب با دو دكمه به نامهاي قبلي و بعدي، مواجه مي شويد. اولين باري كه برنامه IE را باز مي كنيد، اين دو دكمه غير فعال مي باشند. به محض اينكه بر روي يكي از اتصالات صفحه موجود كليك كرده و يا آدرس ديگري را در نوار آدرس وارد كرده و سپسك كليد Enter را فشار دهيد، تا صفحه ديگري در همان پنجره ظاهر شود، دكمه Back از حالت غير فعال به حالت فعال تغير حالت مي دهد، ولي دقت كنيد كه كماكان دكمه Forward به صورت غير فعال مي باشد. حال مي‌توانيد، با كليك كردن بر روي دكمه Back، به صفحه قبلي بازگرديد پس از اولين انتخاب دكمهBack، دكمه Forward نيز از حالت غيرفعال به حال فعال تغيير حالت داده و مي توانيد از آن استفاده نماييد معاني اين دو دكمه دقيقاً مانند دو دكمه Back و Forward در برنامهMy Computer مي باشد.

 1. دكمه Back به برنامه IE مي فهماند كه بايستي كاربر را به آخرين صفحه‌2. اي كه قبلا از آن آمده است،‌3. رهنمون سازد. 4. دكمه Forward به برنامه IE مي فهماند كه بايستي كاربر را به آخرين صفحه اي كه قبلاً‌5. از آن Back كرده است،6. رهنمون سازد.

دكمه ديگري كه در نوار ابزار وجود دارد، دكمه Stop مي باشد. تصور كنيد كه درحالي كه وارد صفحه‌اي شده‌ايد، به پيوند، متن يا تصوير مورد نظر خود رسيده‌ايد وديگر تمايلي به دريافت بقيه اطلاعات صفحه نداريد، دراين صورت با انتخاب اين دكمه، عمل دريافت يا به اصطلاح بارگذاري اطلاعات خاتمه مي يابد.

دكمه ديگري كه در نوار ابزار وجود دارد، دكمه Refresh مي باشد سه كاربر اصلي اين دكمه را مي‌توان به شرح ذيل عنوان نمود: 1. نمونه عنوان شده درقسمت Stop را در نظر بگيريد،2. فرض كنيد كه پس از توقف كردن دريافت تمامي اطلاعات صفحه،3. تمايل به مشاهده بقيه اطلاعات داريد،4. دراين صورت مي‌5. توانيد بر روي اين دكمه كليك كرده تا عمل دريافت اطلاعات از ابتدا آغاز شود. البته براي اين منظور مي‌6. توانيد از منوي View نيز گزينه Refresh را انتخاب كرده و يا از كليد ميانبر نيز استفاده نماييد. 7. تصور كنيد كه وارد صفحه اي شده ايد كه به خاطر ساختار آن،8. هر 15 دقيقه اطلاعات مربوط به آن تغيير مي يابد،9. مانند سايتهاي مربوط به اطلاعات بورس،‌10. دراين صورت شما قادر خواهيد بود كه با انتخاب اين دكمه،11. اطلاعات آن صفحه را مجدداً از سايت مربوطه دريافت نماييد. 12. فرض كنيد كه وارد سايتي شده ايد كه در آن تعداد نسبتا زيادي تصوير يا Applet ( در شماره‌13. هاي بعدي در اين مورد توضيحاتي ارائه خواهد شد) وجود دارد وبه علت كند بودن پهناي باند اينترنت و يا سرعت دسترسي رايانه شما به اينترنت،14. شما قادر به دريافت تمامي اين اشياء در بار اول نمي‌15. باشيد،16. براي اين منظور پس از Refresh كردن صفحه،17. قادر خواهيد بود كه بقيه اشياء دريافت نشده را نيز دريافت نماييد. مي‌18. توانيد انتخاب دكمه Refresh را تا حصول تمامي اشياء تكرار نماييد.

 دكمه ديگري كه در نوار ابزار وجود دارد، دكمه Home مي باشد. با انتخاب اين دكمه به صفحه اوليه‌اي كه خود قبلاً تعيين نموده‌ايد، خواهيد رسيد. براي تغيير آن مي توانيد ،‌منوي Tools را انتخاب نموده و سپس گزينه Internet Options را انتخاب نماييد در اين صورت يك پنجره ظاهر شده و قسمت General مي‌توانيد، درجعبه متني Addressآدرس سايت مورد نظر خود را به عنوان صفحه اوليه وارد نماييد. دقت كنيد كه در ذيل اين جعبه متني سه دكمه قرار دارد، درصورتي كه بر روي دكمه Use Blank كليك نماييد درجعبه متني آدرس about:blank ظاهر مي شود و اين بدان معني است كه هر گاه بر روي دكمه Home كليك نماييد، يك صفحه خالي بر روي پنجره برنامه IE ظاهر خواهد شد لازم به ذكر است كه در صورتي كه دليل موجهي براي انتخاب آدرس خاصي براي صفحه اوليه خود نداريد، انتخاب اين دكمه بهترين گزينه خواهد بود دكمه بعد، دكمه Use Ddfault مي باشد. با انتخاب اين دكمه، آدرس پيش فرض برنامه IEكه همان آدرس سايت MSN، مايكروسافت مي باشد، درجعبه متني ظاهر مي شود و اما دكمه Use Current. تصور كنيد كه وارد آدرسي شده‌ايد كه بسيار جذاب يا كاربردي مي باشد و مي خواهيد كه هرگاه كه برنامه IE را اجرا كرده و يا دكمه Home را انتخاب مي كنيد،‌وارد همان آدرس شويد، دراين صورت ابتدا وارد آردس موردنظر شده وسپس بر روي اين دكمه كليك نماييد، تا آدرس آن به عنوان آدرس پيش فرض برنامه IE در نظر گرفته شود.

يكي ديگر از امكانات محيط IE استٿاده از ابزار Fovarite مي باشد. تصور كنيد كه شما در داخل اينترنت ، به گشت و گذار در سايتهاي مختلٿ مشغول مي باشد. دراين حين ممكن است كه با سايتها و يا صٿحاتي برخورد نماييد كه براي شما به هردليلي جالب و جذاب باشد، طبعا يادداشت نمودن آدرس آن دريك دٿترچه، مشكلات خاص خود را به همراه خواهد داشت،چرا كه ممكن است كه درصورتي كه آدرس آن سايت بسيار طولاني باشد، شما در هنگام يادداشت نمودن آن، دچار بي دقتي شده وذخيره آن در دٿترچه شما به درستي صورت نگيرد و دليل ديگر آنكه يادداشت نمودن آدرس اينگونه سايتها هنگام كار با اينترن زمان نسبتا زيادي از شما را گرٿته و طبعا كار خسته كننده اي خواهد بود، لذا استٿاده از اين قابليت IE مشكل شما را به خوبي مرتٿع مي سازد. براي شروع كار ٿرض نماييد كه وارد سايتي به نامYahoo شدهايد و امكانات اين صٿحه براي شما جالب وده و تمايل داريد كه آدرس آن را در داخل محيط IE خود ذخيره نماييد تا هرگاه كه تمايل داشتيد به سرعت بتوانيد، بدون به خاطر سپردن آدرس آن، به آن سايت مراجعه نماييد. براي اين منظور ، منوي Favorites را در نوار منو انتخاب نموده و سپس گزينه Add Favorites را انتخاب نماييد، تا پنجره مربوطه ظاهر شود . سپس در داخل كادر متني ، مي توانيد نام سايت را وارد نماييد، البته دقت كنيد كه معمولا نام عنوان سايت به صورت پيش ٿرض در داخل اين كادر نوشته خواهد شد و در صورتي كه دليل قانع كنندهاي نداريد! بهتر است كه از همان نام پيش ٿرض استٿاده نماييد. دراين لحظه شايد تنها كاري كه بايستي انجام دهيد،انتخاب دكمه OKباشد، ولي چند لحظه دست نگاه داريد! انجام اين عمل در دراز مدت شما را با حجم نسبتاً زيادي اسم در ليست مربوطه مواجه مي سازد، لذا بهتر است كه اين عمل را همراه با طبقه بندي موضوعي انجام دهيد. براي اين منظور قبل از انتخاب دكمه OK، دكمه Create It را انتخاب كرده تا پنجره مربوطه به صورت تكميل شده، نمايان شود. در كادر ليست سمت چپ اسامي پوشه هاي از پيش تعريٿ شده را ملاحظه خواهيد كرد درصورتي كه سايت مورد نظر، در داخل هريك از پوشه هاي موجود قابل طبقه بندي باشد ، تنها كاٿي است كه بر روي عنوان موجود در داخل كادر ليست، كليك كرده تا انتخاب شود. دقت كنيد كه در كنار بعضي از گزينه هاي كادر ليست، به صورت درختي، يك علامت بعلاوه وجود دارد واين بدان معني مي باشد كه اين طبقه خود به طبقات ديگري تقسيم شده است و شما مي توانيد به راحتي آدرس سايت مورد نظر خود را درطبقه دلخواه قرار دهيد و اما حالتي كه طبقه مناسبي جهت قرار دادن آدرس سايت مورد نظر وجود نداشته باشد: دراين صورت تنها كاٿي است كه پايين ترين طبقه مرتبط موجود را در ليست انتخاب نموده و سپس بر روي دكمه New Folder كليك نماييد. دراين مثال بهتر است كه ابتدا بر روي پوشه Favorites كليك كرده تا اين پوشه به عنوان ريشه انتخاب شود سپس دكمه New Folder را انتخاب نموده تا پنجره ديگري ظاهر شود. در اين پنجره در كادر متني موجود نام پوشه(طبقه) مورد نظر را وارد نماييد به عنوان نمونه از نام Search Engines استٿاده نموده و سپس دكمه OK را انتخاب كنيد. خواهيد ديد كه در داخل پوشهFavorites پوشه ديگري به نام Search Enginesايجاد مي شود. مجدد برروي پوشه Search Engines كليك كرده تا انتخاب شده و مجددا بر روي دكمه New Folderكليك كنيد تا پنجره مربوطه ظاهر شود. سپس در داخل كادر متني آن عبارت The Bests را تايپ نموده و سپس دكمهOK را انتخاب نماييد، خواهيد ديد كه در كنار عبارت Search Engines يك علامت بعلاوه ظاهر شده كه با انتخاب آن، پوشه The Bests به عنوان ٿرزند آن نمايان مي شود. حال پوشه The Bests را انتخاب نماييد . تنها عملي كه شايد لازم باشد قبل از انتخاب دكمه OK انجام دهيد، ٿعال نمودن كادر تاييد مربوط به Make Available Offline مي باشد . با انتخاب اين كادر، شما قادر خواهيد بود كه درحالت Offline (يعني در زماني كه به اينترنت متصل نمي باشد) نيز از محتواي صٿحه مربوطه استٿاده نماييد. حال برروي دكمه OK كليك نماييد، بدين ترتيب آدرس سايت Yahoo درمحل مورد نظر قرار داده خواهد شد. حال تصور كنيد كه پس از سپري شدن چندين روز، تمايل به جستجو در اينترنت داشته و مي خواهيد اين عمل را از طريق سايت Yahoo انجام دهيد و آدرس اين سايت را نيز ٿراموش كردهايد!!! براي اين منظور بايستي ابتدا وارد منوي Favorites شده و در داخل آن نيز ، زير منوي Search Enginesرا انتخاب نموده تا زير منوي ديگري ظاهر شود، سپس زير منوي The Bests را انتخاب نموده تا منوي ديگري ظاهر شود، در داخل آن گزينه Yahooرا انتخاب نماييد، با اين عمل برنامه IE به راحتي شما را به سايت موردنظرتان رهنمون مي سازد روش ديگري كه براي اين منظور در داخل برنامه IE در نظر گرٿته شده است، استٿاده از ابزار Favorites كه هم اكنون به صورت ٿرورٿته نمايان مي باشد، كليك نموده تا پنجره مربوطه محو گردد تا اين لحظه درمورد ساخت و طبقه بندي مطالبي را عنوان نموديم، ولي در صورتي كه بخواهيد كه اشياء موردنظر خود را حذٿ ، تغيير نام و يا حتي تغيير مكان دهيد، بايستي كه ابتدا منوي Favorites را نوار منو انتخاب كرده و سپس گزينه Origanize Favorites را انتخاب نموده تا پنجره ديگري ظاهر شود. دراين قسمت مي توانيد شيء مورد نظر خود را كه در ليست سـمـت راسـت قـرار دارد، انـتـخـاب نـمـوده و سپس در جهت حذٿ، تغييرنام، ايجاد شيء جديد در داخل آن و يا انتقال آن به شيء ديگر به ترتيب از دكمه هايCreate Folder,Rename, Delete,Move to Folder استٿاده نماييد. به اين ترتيب شما مي توانيد در جريان گشت وگذار اينترنتي خود، سايتهاي مورد علاقه خود را به صورت طبقه بندي شده گروه بندي نموده و در هر زمان به راحتي به آدرس مورد علاقه خود مراجعه نماييد.

+ نوشته شده در  چهار شنبه 1 آذر 1391ساعت 18:41  توسط بهمن قرائی مقدم 

اپدیت نود 32

   2012.11.21 ( چهارشنبه 1 آذر 1391) 

(virus signature database version : NOD32 – v.7714 (21 November

 

 

Username: TRIAL-76457068
Password: dd6vcp44n6

Username: TRIAL-76457071
Password: tjvth5r6vu

Username: TRIAL-76457080
Password: 2bas8dhrm8

Username: TRIAL-76457082
Password: smauej84kd

Username: TRIAL-76457083
Password: ef4per8uux

Username: TRIAL-76457085
Password: dba5ruknhp
+ نوشته شده در  چهار شنبه 1 آذر 1391ساعت 18:40  توسط بهمن قرائی مقدم 

نصب مجدد Explorer در ویندوز XP

 شاید شما از آن دسته افرادی باشید که در صورت معیوب شدن اکسپلورر ویندوز XP به فکر تعویض مجدد ویندوز خود هستید !

خوب ترفند ذیل به شما این امکان را خواهد داد تا بدون این امر به تصحیح آن بپردازید . گزینه Run  از منوی Start را برگزیده و دستور مقابل را در آن تایپ نمائید :

 

rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 c:/windows/inf/ie.inf

 

نکته : جهت نصب میبایست سی دی ویندوز XP در داخل درایو مربوطه قرار گیرد  .

www.iranarc.ir منبع :سایت ایران آرک

+ نوشته شده در  چهار شنبه 1 آذر 1391ساعت 18:40  توسط بهمن قرائی مقدم 

ساعت دیجیتال

 


جزیره کامپیوتر

+ نوشته شده در  سه شنبه 30 آبان 1391ساعت 13:34  توسط بهمن قرائی مقدم 

اپدیت نود 32

 2012.11.20 ( سه شنبه 30 آبان 1391) 

(virus signature database version : NOD32 – v.7709 (19 November

 

 

Username: TRIAL-76313838
Password: bprh8pp8u5

Username: TRIAL-76313841
Password: rujfd5ec5t

Username: TRIAL-76313843
Password: j7jjka5m42

Username: TRIAL-76313853
Password: jen86k7r5r

Username: TRIAL-76313858
Password: sveah5j6bm

Username: TRIAL-76313883

+ نوشته شده در  سه شنبه 30 آبان 1391ساعت 13:26  توسط بهمن قرائی مقدم 

تسریع سرعت خاموش شدن رایانه در ویندوز XP

 شاید ویندوز شما هم به این مشکل دچار شده باشد که هنگام خاموش کردن سیستم ، مدت زمانی نسبتا زیادی طول بکشد تا کامپیوتر به طور کامل خاموش شود. اما نگران نباشید ، با استفاده از این ترفندی که هم اکنون به شما معرفی خواهیم کرد می توانید کاری کنید که سرعت خاموش شدن کامپیوترتان تا چندین برابر سریع تر شود

بدین منظور
ابتدا در منوی start گزینه ی run را انتخاب کنید و در آن عبارت regedit را تایپ کنید و کلید Enter را بفشارید
پس از باز شدن رجیستری به دنبال این مسیر بگردید : hkey_current_user/controlpanel/desktop 
حال در پنجره ی سمت راست عبارت hangapptimeout راخواهید داشت. روی عبارت مذکور دوبار کلیک کنید و بجای عدد موجود عددی کمتر را وارد کنید
تنها دقت کنید که عددی که وارد می کنید نباید کمتر از 100 باشد.

+ نوشته شده در  دو شنبه 29 آبان 1391ساعت 16:30  توسط بهمن قرائی مقدم 

صفحه قبل 1 ... 63 64 65 66 67 ... 93 صفحه بعد